247,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Sac de colectare cu reducere a prafului pentru SH 56 și SH 86: captează în mod fiabil frunzele și praful

Cu ajutorul sacului colector de reducere a prafului STIHL, utilizatorii casnici și profesioniștii pot reduce cantitatea de particule de praf care se împrăștie în aer atunci când folosesc aspiratorul cu tocător pe benzină STIHL. Acest sac de colectare este ideal pentru lucrări deosebit de prăfuite, cu frunze uscate de exemplu. Materialul aspirat și mărunțit este colectat în mod fiabil în sacul de colectare STIHL care reduce praful. Țesătura sacului de colectare este țesută mai fin și, prin urmare, permite scurgerea a mai puțin praf. Îl puteți atașa pur și simplu la aspiratorul cu tocător STIHL. Sacul de colectare cu reducere a prafului STIHL de 45 de litri are un fermoar integrat în partea de jos, astfel încât puteți goli cu ușurință frunzele mărunțite.

Sacul de colectare cu reducere a prafului STIHL este potrivit pentru următoarele aspiratoare cu tocător cu motor pe benzină:

STIHL SH 56
STIHL SH 86

sfaturi utile