192,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Recipient de colectare AHB 050: Colectarea și transportul facil al materialului mărunțit

Puteți poziționa recipientul de colectare STIHL AHB 050 direct sub tocătorul de grădină STIHL pentru a colecta materialul mărunțit în timpul tocatului. Cutia de tocare robustă stă bine fixată pe sol și are un volum de până la 50 de litri. Acest lucru vă economisește timp și înseamnă că ulterior puteți transporta cu ușurință materialul mărunțit pe care l-ați colectat.

Cutia pentru materialul tocat STIHL AHB 050, care poate fi montată ulterior, poate fi utilizată cu toate tocătoarele pentru grădină STIHL, cu excepția următoarelor modele: Tocătoarele electrice de grădină STIHL GHE 135 L și GHE 140 L și tocătoare de grădină STIHL GH 420, GH 450, GH 460 și GH 460 C pe benzină.

sfaturi utile