91,50 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Diviziunea lanțului9,32mm/3/8"
Grosimea verigii conducătoare1,6mm/.063"
Lungime șină40cm/16",45cm/18",50cm/20",55cm/22",63cm/25",75cm/30",nicht relevant
Număr de zale de antrenare1640 Tg,60 Tg,66 Tg,72 Tg,76 Tg,84 Tg,85 Tg,96 Tg,98 Tg

3/8" Rapid Super (RS): Lanț de motoferăstrău cu dinţi tip daltă completă, cu o grosime a verigii de acționare de 1,6 mm pentru o tăiere curată și precisă

Lanțul de motoferăstrău STIHL Rapid Super (RS) de 3/8" este potrivit pentru silvicultura profesională și recoltarea lemnului. Performanța foarte mare de străpungere și tăiere vă asigură că puteți tăia eficient și rapid chiar și lemnul mai gros. Vibrațiile reduse vă permit să ghidați mai ușor un motoferăstrău cum ar fi STIHL MS 462,  în siguranță și cu ușurință prin lemn. În același timp, lanțul de motoferăstrău profesional Rapid Super (RS) de 3/8", cu o grosime a verigii conducătoare de 1,6 mm, se caracterizează prin calitate ridicată de tăiere și vibraţii reduse, astfel încât să puteți lucra curat și precis cu motoferăstrăul dumneavoastră. Datorită dintelui lor tip daltă completă și a rezistenței reduse la tăiere, lanțurile de motoferăstrău Rapid Super de 3/8 inch au cea mai mare performanță de tăiere dintre toate lanțurile de motoferăstrău STIHL.

sfaturi utile