372,30 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Coeficient de izolare31 dB
Valoare H35 dB
Valoare M29 dB
Valoare L19 dB

Protecție pentru față și urechi DYNAMIC GPC: vizibilitate sporită și siguranță sporită

Protecția pentru față și urechi STIHL DYNAMIC GPC vă protejează în timpul muncii solicitante. Viziera lărgită a DYNAMIC GPC permite un câmp vizual extins și, prin urmare, o viziune de ansamblu foarte bună. Banda de cap ușor căptușită de la această protecție pentru față și urechi STIHL asigură o purtare confortabilă. Apărătoarele de urechi integrate protejează eficient împotriva emisiilor sonore puternice, iar protecția frontală vă protejează și împotriva așchiilor și pietrelor mici care zboară.

STIHL DYNAMIC GPC este livrat cu o vizieră din policarbonat cu un strat anticeață pe interior. Acest lucru înseamnă că păstrați întotdeauna o vedere bună. Cu o protecție UV de 100%, acest model din gama de protecție pentru față și urechi STIHL DYNAMIC este deosebit de potrivit pentru lucrul în lumina puternică a soarelui.

Protecția ochilor (ochelari de protecție în conformitate cu cerința de siguranță EN 166) trebuie purtată în plus atunci când lucrați cu motocoase, suflante de frunze, atomizoare și motodebitatoare.

Informații suplimentare:

Protecția urechilor: SNR 31 (H: 35, M: 29, L: 19).
Cerințe de siguranță: EN 166, EN 352
Vă rugăm să respectați și instrucțiunile de siguranță din manualul de utilizare al sculei electrice STIHL.

Gesichts-/Gehörschutz, kurz, Kunstststoffscheibe

și sfaturi utile