53,50 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Protecţie de mână pentru motocoase: Protejează mâinile de tăieturile și pietrele care sunt aruncate în aer în timpul lucrărilor

Cu o apărătoare de mână STIHL pentru motocoase, vă puteți proteja și pe dumneavoastră atunci când operațiunea pe care o efectuați aruncă în aer pietre sau resturi mici. Atunci când îndepărtați mărăcinișul și vegetația abundentă  în întreținerea grădinilor și a peisajelor, precum și în întreținerea drumurilor, bucurați-vă de o mai mare siguranță  datorită  protecției împotriva materialelor volante  - în special atunci când folosiți disc tip ferăstrău. În acest scop, puteți atașa pur și simplu apărătoarea de mână la mânerul motocoasei dvs. STIHL, ca o caracteristică suplimentară. Apărătoarea practică este  compatibilă cu următoarele motocoase pe benzină STIHL: FS 261, FS 311, FS 361, FS 461, FS 491, FS 561. Puteți utiliza, de asemenea, apărătoarea la motocoase pe benzină STIHL FS 260, FS 360, FS 410, FS 460, FS 490, FS 510 și FS 560, care nu mai sunt comercializate. Notă:  Apărătoarea de mână nu poate fi montată pe versiunile K ale motocoaselor.
Apărătoare pentru mâini pentru dispozitivele de tă

și sfaturi utile