1.847,90 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

MărimeL

Pantaloni ADVANCE X-TREEm: Confort fantastic chiar și în timpul cățărării

STIHL stabilește noi standarde cu pantalonii respirabili și foarte confortabili STIHL ADVANCE X-TREEm. Acești pantaloni de protecție pentru silvicultură sunt foarte potriviți pentru cățărare și pentru munca forestieră profesională în condiții extreme. Materialul ProElast dezvoltat exclusiv pentru STIHL pentru inserțiile elastice oferă un grad ridicat de libertate de mișcare și reduce oboseala. Pantalonii STIHL ADVANCE X-TREEm sunt disponibili în varianta slim fit. Proporția mare de ProElast foarte elastic utilizat în acești pantaloni înseamnă că aceștia urmăresc fiecare mișcare și se adaptează bine la diferite forme ale corpului, fiind la fel de potriviți pentru femei și bărbați. Materialul de protecție împotriva tăieturilor AVERTIC™ pro lite, deosebit de ușor, dezvoltat exclusiv pentru STIHL, este respirabil, se usucă rapid și, împreună cu căptușeala moale din microfibre, asigură un climat foarte confortabil chiar și în cazul unei activități fizice intense. Dacă acest lucru nu este suficient, de exemplu la temperaturi ridicate, puteți folosi deschiderile de ventilație reglabile cu fermoar pentru o ventilație și mai mare.

Inserțiile elastice acoperite cu ceramică de pe genunchi și protecția împotriva spinii de pe partea inferioară a piciorului protejează materialul pantalonilor împotriva abraziunii și a rupturilor. Ghetrele foarte respirabile se conectează confortabil la pantof, astfel încât să vă protejați de căpușele de pe picioare. Vă puteți depozita obiectele de valoare în cele 4 buzunare plate cu fermoar. Dinții fermoarului sunt ascunși la interior, iar fermoarul este acoperit, astfel încât nu poate fi înfundat de rășină. Elementele reflectorizante și porțiunea portocalie de înaltă vizibilitate asigură o vizibilitate mai bună. Bretelele pe care le puteți atașa la bucle sunt incluse în pachetul de livrare. Se recomandă combinarea pantalonilor STIHL ADVANCE X-TREEm cu jacheta STIHL ADVANCE X-TREEm. Acest lucru se datorează faptului că, ca set, această combinație este concepută pentru a satisface cerințele specifice ale arboricultorilor, iar punctele sale forte sunt cel mai bine puse în valoare atunci când sunt purtate împreună.

Pantalonii ADVANCE STIHL X-TREEm se pot spăla la mașină la 60°C.

Informații suplimentare:

Compoziția materialului exterior: 80% poliester, 15% poliamidă, 4% elastan, 1% ceramică.
Compoziția materialului de căptușeală: 66% polipropilenă, 34% poliester.
Culoare disponibilă: bicoloră (negru/portocaliu de înaltă vizibilitate)
Mărimi disponibile: XS-3XL
Greutate în mărimea M: 1,3 kg
Clasa de protecție împotriva tăieturilor: 1, design A (EN 381 sau, respectiv, EN ISO 11393)
Număr de straturi: 6
Puteți găsi mai multe informații despre mărimile individuale în ghidul nostru de mărimi. Pentru a vă croi pantalonii STIHL ADVANCE X-TREEm, vă rugăm să vă adresați distribuitorului STIHL local.

sfaturi utile