203,40 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Ramă / braţe ajustabileJa
Protecție lateralăJa
Rezistent la zgârieturiJa
Rezistență la aburireJa
Rame / lentile flexibileNein

Ochelari de protecție ULTRASONIC pentru purtătorii de ochelari: Protecție fiabilă cu lentile anti-ceață

Ochelarii de protecție STIHL ULTRASONIC vă oferă protecție în conformitate cu cerințele de siguranță EN 166. Lentilele anti-ceață asigură o vizibilitate bună chiar și în condiții meteo dificile. Acești ochelari de protecție sunt rezistenți la zgârieturi, au protecție laterală și oferă protecție UV 100%.

Ochelarii de protecție STIHL ULTRASONIC pentru purtătorii de ochelari sunt foarte bine adaptați la utilizarea profesională, de exemplu atunci când lucrați în condiții de praf, cum ar fi cu o mașină de tăiat STIHL. Datorită culorii transparente a lentilelor, acești ochelari pot fi utilizați cu succes și în condiții de iluminare slabă. Cu acești ochelari de protecție STIHL pentru purtători de ochelari, puteți regla banda pentru cap pentru a vă asigura că ochelarii de protecție se potrivesc confortabil și bine pe față.

Informații suplimentare:
Cerința de siguranță: EN 166
Clasa de protecție balistică: B (120 m/s)
Vă rugăm să respectați și instrucțiunile de siguranță din manualul de utilizare al sculei electrice STIHL.

Ochelari panoramici Ultrasonic, clari

sfaturi utile