154,30 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Închizătoare de tip „velcro”Ja
Bandă reflectorizantăNein
MărimeM/9

Mănuși de protecție împotriva frigului DYNAMIC ThermoVent: Pentru lucrul în zilele reci

Cu mănușile de protecție STIHL DYNAMIC ThermoVent, cu formă ergonomică , profesioniștii și utilizatorii casnici pot lucra chiar și la temperaturi scăzute. Mănușile de protecție DYNAMIC STIHL ThermoVent sunt, prin urmare, potrivite pentru tăierea lemnelor de foc, de exemplu, sau pentru desfășurarea altor activități pe timp de iarnă. Palma este confecționată din piele de capră moale și rezistentă, ceea ce înseamnă că aceste mănuși oferă o aderență foarte confortabilă, dar sunt, de asemenea, capabile să reziste la solicitări mai mari. Dosul mâinii și părțile laterale ale degetelor sunt prevăzute cu o țesătură elastică și respirabilă care le face foarte confortabile la purtare. Manșeta elastică de la mănușile pentru vreme rece DYNAMIC STIHL ThermoVent oferă un sprijin optim pentru încheietura mâinii și împiedică pătrunderea murdăriei, cum ar fi așchiile, în mănuși. Fermoarul Velcro facilitează închiderea manșetei și ajustarea acesteia la mărimea dumneavoastră. Mănușa este, de asemenea, foarte ușor de îmbrăcat și de scos.

Informații suplimentare:

  • Compoziția materialului: piele de capră/dos textil.
  • Culoare disponibilă: tricolor: (alb/negru/portocaliu)
  • S-XL (8-11)
  • Standarde de siguranță: EN 388, EN 420, EN 511
  • Niveluri de performanță în conformitate cu EN 388: Protecție la abraziune (2) / protecție la tăieturi (1) / rezistență la rupere (2) / forță de perforare (2) / tăiere ISO (X)
DYNAMIC ThermoVent

sfaturi utile