83,80 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Închizătoare de tip „velcro”Ja
Bandă reflectorizantăJa
MărimeM/9

Mănuși de protecție DYNAMIC SensoLight: Aderență bună pentru munca de precizie

Cu mănușile de protecție ușoare STIHL DYNAMIC SensoLight, aveți întotdeauna o aderență fermă. De asemenea, profesioniștii și utilizatorii casnici pot efectua lucrări de precizie cu exactitate și eficiență, datorită bunei lor potriviri. Materialul mănușilor de protecție STIHL este piele de oaie cu spate textil. Acest lucru asigură o durabilitate ridicată și o sensibilitate excelentă. Manșeta elastică a mănușilor de protecție STIHL DYNAMIC SensoLight împiedică pătrunderea murdăriei, cum ar fi așchii de lemn. Benzile reflectorizante de pe mănușile de protecție STIHL DYNAMIC SensoLight vă asigură o vizibilitate ușoară pentru ceilalți, chiar și în condiții de iluminare mai slabă, de exemplu atunci când lucrați cu motocoasa STIHL. Velcro-ul face ca aceste mănuși să fie puse și scoase rapid și ușor.

Informații suplimentare:

  • Compoziția materialului: piele de oaie/dos textil.
  • Culoare disponibilă: tricolor (alb/negru/portocaliu)
  • Mărimi disponibile: S-XL (8-11)
  • Standarde de siguranță: EN 388, EN 420
  • Niveluri de performanță în conformitate cu EN 388: Protecție la abraziune (1) / protecție la tăieturi (1) / rezistență la rupere (1) / forță de perforare (2) / tăiere ISO (X)
DYNAMIC SensoLight

sfaturi utile