30,40 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Închizătoare de tip „velcro”Ja
Bandă reflectorizantăNein
MărimeEinheitsgröße

Mănuși de protecție FUNCTION universale: Manșetele lungi împiedică intrarea așchiilor în mănuși

Cu mănușile de protecție STIHL FUNCTION Universal, mâinile dumneavoastră sunt protejate în mod fiabil chiar și în cazul unei utilizări intense. Aceste mănuși de lucru STIHL cu piele de vacă și spate din pânză sunt foarte rezistente și vă protejează pielea împotriva zgârieturilor provocate de spini și crengi, astfel încât să puteți efectua chiar și munci solicitante, de exemplu în grădinărit și amenajări peisagistice. Manșetele lungi și deschise ale mănușilor de protecție FUNCTION STIHL Universal împiedică pătrunderea murdăriei, cum ar fi rumegușul, în mănuși. Materialul mănușilor asigură o potrivire bună și o sensibilitate ridicată.

Informații suplimentare:

  • Compoziția materialului: Piele de vacă/dos de pânză.
  • Culoare disponibilă: bicoloră (alb/portocaliu)
  • Mărimi disponibile: Dimensiune universală
  • Standarde de siguranță: EN 388, EN 420

Niveluri de performanță în conformitate cu EN 388: Protecție la abraziune (2) / protecție la tăieturi (1) / rezistență la rupere (3) / forță de perforare (3) / tăiere ISO (X)

FUNCTION Universal Arbeitshandschuh Schweinsleder

sfaturi utile