44,60 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Închizătoare de tip „velcro”Nein
Bandă reflectorizantăNein
MărimeM/9

Mănuși de protecție FUNCTION DuroGrip: Pentru lucrul în condiții de umiditate

Cu mănușile de protecție STIHL FUNCTION DuroGrip, veți avea întotdeauna o aderență bună datorită tricotajului PES robust cu imersiune de latex dur. Astfel, puteți fi protejat în mod fiabil chiar și atunci când lucrați în condiții de umiditate. La aceste mănuși de la STIHL, spatele mâinii și partea superioară a degetelor sunt realizate dintr-un material respirabil, astfel încât vă puteți bucura de o purtare foarte confortabilă. În același timp, protecția împotriva frigului vă menține mâinile calde, permițându-vă să lucrați în confort pentru perioade mai lungi de timp, chiar și în zilele mai reci.

Grație ajustării lor excelente, mănușile de protecție durabile STIHL FUNCTION DuroGrip sunt foarte confortabile de purtat. Manșeta elastică și închisă previne pătrunderea murdăriei și a altor particule fine în mănuși, de exemplu, în timpul întreținerii grădinii.

Informații suplimentare:

  • Compoziția materialului: tricot din poliester cu imersie de latex
  • Culoare disponibilă: bicoloră (negru/portocaliu)
  • Mărimi disponibile: S-XL (8-11)
  • Standarde de siguranță: EN 388, EN 420
FUNCTION DuroGrip

sfaturi utile