867,90 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

MărimeL,S,XS,XXL

Jachetă FUNCTION ergo: Jachetă sportivă cu caracteristici excelente pentru lucrul în pădure

Puteți purta geaca STIHL FUNCTION Ergo pe tot parcursul anului pentru a vă ajuta să vă desfășurați eficient activitatea forestieră. Această jachetă este confecționată dintr-o țesătură confortabilă din amestec de bumbac, cu croială regulată, și se simte foarte bine la purtare datorită diferitelor zone elastice și zone de ventilație. Proporția mare de portocaliu de înaltă vizibilitate și benzile reflectorizante de pe această jachetă vă asigură că puteți fi văzut în permanență atunci când lucrați în pădure. Pe spate se află un logo STIHL mare.

Pe lângă aspectul sportiv, jacheta respirabilă FUNCTION Ergo oferă, de asemenea, caracteristici practice sub formă de întărituri la coate, 2 buzunare cu fermoar pe piept și un buzunar de prim ajutor pe spate. Materialul robust asigură o durată de viață lungă.

Geaca FUNCTION Ergo se poate spăla la mașină la 60°C.

Informații suplimentare:

Compoziția materialului țesăturii exterioare: verde măsliniu/negru (65% poliester, 35% bumbac), portocaliu de înaltă vizibilitate (70% poliester, 30% bumbac).
Culoare disponibilă: tricolor (verde măsliniu/negru/portocaliu de înaltă vizibilitate)
Mărimi disponibile: XS-XXL
Puteți găsi mai multe informații despre mărimile individuale în tabelul nostru de mărimi.

FUNCTION ERGO

sfaturi utile