1.099,10 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

MărimeL,M,XL
Fermoare de ventilareNein
Regular FitJa
Slim FitNein
Numărul de buzunare la piept1

Jachetă DYNAMIC Vent: Jachetă forestieră ușoară pentru vară

Jacheta foarte ușoară STIHL DYNAMIC Vent este potrivită pentru lucrările forestiere la temperaturi de vară și niveluri ridicate de activitate fizică. Aceasta este susținută de un material tehnic din microfibre respirabil și hidrofug, cu deschideri de ventilație în spate și sub brațe. Țesătura elastică ușoară în portocaliu de înaltă vizibilitate și croiala regulată asigură un nivel ridicat de confort și libertate de mișcare.

Coatele ranforsate oferă protecție suplimentară. În plus, cele patru buzunare cu fermoar și un buzunar intern pentru smartphone vă asigură că puteți purta în permanență toate lucrurile esențiale asupra dumneavoastră. Cu o proporție mare de portocaliu de înaltă vizibilitate, elemente reflectorizante și logo-uri în față și pe spate, este conceput pentru toate tipurile de lucrări forestiere și pentru o vizibilitate ridicată. Pe spate se află un logo STIHL mare.

Jacheta DYNAMIC Vent se poate spăla la mașină la 60°C.

Informații suplimentare:

Compoziția materialului din țesătura exterioară: 100% poliester. Portocaliu de înaltă vizibilitate: 70 % poliester, 30 % bumbac.
Culoare disponibilă: tricolor (kaki/portocaliu de înaltă vizibilitate/negru)
Mărimi disponibile: XS-XXL
Puteți găsi mai multe informații despre mărimile individuale în tabelul nostru de mărimi.
 

Jacheta STIHL DYNAMIC Vent a primit marca de calitate KWF Profi de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Consiliul consultativ pentru silvicultură și tehnologie forestieră).

Dynamic Vent Jacke

sfaturi utile