3.234,60 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

MărimeS

Jachetă ADVANCE X-TREEm: Geacă de lucru funcțională pentru lucrări profesionale de întreținere a arborilor

STIHL stabilește noi standarde în materie de echipamente de protecție personală cu jacheta de lucru pentru silvicultură ADVANCE X-TREEm. Aceasta oferă profesioniștilor care lucrează în întreținerea arborilor un grad excepțional de libertate de mișcare. Acest lucru este posibil în principal datorită materialului ProElast pentru inserțiile elastice, dezvoltat exclusiv pentru STIHL. Jacheta STIHL ADVANCE X-TREEm este disponibilă în varianta slim fit. Cu detaliile sale bine gândite, jacheta robustă și respirabilă STIHL ADVANCE X-TREEm sprijină reglarea optimă a climatului corpului. Jacheta STIHL ADVANCE X-TREEm are protecție respirabilă împotriva umezelii, astfel încât să puteți lucra bine în orice vreme. Umerii sunt prevăzuți cu material de spațiere în interior pentru o mai bună circulație a aerului. Există orificii de aerisire reglabile cu fermoar sub subsuori.

Mânecile pot fi îndepărtate complet, pentru a transforma această jachetă într-o vestă versatilă. Umerii sunt dotați cu protecție specială împotriva abraziunii DotGrip, iar coatele sunt protejate suplimentar împotriva spinii cu ajutorul unui material ceramic. Proporția mare de portocaliu de înaltă vizibilitate și de reflectoare conferă acestei veste de lucru o vizibilitate excelentă chiar și în condiții de lumină slabă. Inserțiile cu efect de carbon de pe buzunarele interioare și exterioare contribuie la aspectul său contemporan. Cele două buzunare de la piept, buzunarul de la mânecă și buzunarul intern cu fermoar oferă suficient spațiu de depozitare pentru a transporta smartphone-ul sau alte obiecte de valoare. Fermoarul de pe buzunarul de la mânecă este, de asemenea, hidrofug.

Jacheta STIHL ADVANCE X-TREEm se poate spăla la mașină la 60°C.

Informații suplimentare:

Compoziția materialului din țesătura exterioară: 80% poliester, 15% poliamidă, 4% elastan, 1% ceramică.
Compoziția materialului de căptușeală: Material de căptușeală: Material de căptușeală: 66% polipropilenă, 34% poliester.
Culoare disponibilă: bicoloră (negru/portocaliu de înaltă vizibilitate)
Mărimi disponibile: XS-XXL
Puteți găsi mai multe informații despre mărimile individuale în tabelul nostru de mărimi.
 

Jacheta STIHL ADVANCE X-TREEm a primit marca de calitate KWF Profi de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Consiliul consultativ pentru silvicultură și tehnologie forestieră).

sfaturi utile