332,80 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Geantă pentru motoferăstraie: Pentru transport sigur și depozitare uscată

Această geantă de transport pentru motoferăstrău STIHL vă protejează motoferăstrăul împotriva intemperiilor, a murdăriei și a prafului în timpul transportului și, de asemenea, al depozitării. Atunci când motoferăstrăul STIHL nu este utilizat, geanta pentru motoferăstrău asigură depozitarea uscată și protectoare a motoferăstrăului. Când transportați motoferăstrăul dvs. către zona de utilizare, geanta protejează mașina în condiții meteo schimbătoare. De asemenea, oferă spațiu pentru alte accesorii, cum ar fi ochelarii de protecție, mănușile sau un acumulator. Ca atare, această geantă cu două mânere face posibilă transportarea sigură și comodă a accesoriilor și a motoferăstrăului într-o singură mână.

Geanta de transport STIHL pentru motoferăstrăul dumneavoastră este potrivită pentru uneltele cu o lungime a şinei de până la 45 cm.

sfaturi utile