799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Slim FitNein
Regular FitJa
Numărul de buzunare de la spate1
Numărul de buzunare4
Numărul de buzunare laterale2

FUNCTION Pantaloni universali: Protecție testată împotriva tăieturilor

STIHL FUNCTION Pantalonii universali de protecție împotriva tăierilor oferă o bună protecție pentru proprietarii de păduri și proprietăți private și sunt potriviți pentru lucrări ocazionale, cum ar fi tăierea de lemne de foc sau în agricultură, atunci când se utilizează drujbe STIHL. Acești pantaloni sunt disponibili în varianta regular fit, într-o combinație de țesături tehnice, cu o țesătură ușoară și elastică în zona superioară și un amestec robust de bumbac și poliester în zona picioarelor. Materialul de ventilație din partea din spate a coapselor asigură un climat intern plăcut și un confort ridicat. Protecția integrată împotriva tăieturilor în 9 straturi asigură o bună protecție atunci când lucrați cu drujba. Protecția rinichilor vă menține cald la temperaturi mai scăzute. Două buzunare laterale, un buzunar din spate și un buzunar pentru riglă asigură mult spațiu de depozitare. Puteți atașa bretelele STIHL la pantalonii FUNCTION Universal cu ajutorul butoanelor. Pantalonii sunt ușor de combinat cu jacheta STIHL FUNCTION Universal.

Pantalonii STIHL FUNCTION Universal pot fi spălați la mașină la 60°C.

Pantalonii sunt disponibili ca pantaloni și salopete.

Următoarele informații sunt valabile pentru toți pantalonii FUNCTION Universal:

Compoziția materialului exterior: 100% poliester (antracit/portocaliu de înaltă vizibilitate), 65% poliester, 35% bumbac (negru).
Compoziția materialului de căptușeală: 100% poliester
Culoare disponibilă: tricolor (antracit/negru/portocaliu de înaltă vizibilitate)
Mărimi disponibile: XS-3XL
Clasa de protecție împotriva tăieturilor: 1, design A
Număr de straturi: 9
Se aplică la pantaloni (nr. articol: 008834215):

Function universal trousers

sfaturi utile