202,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Coeficient de izolare25 dB
Valoare H27 dB
Valoare M22 dB
Valoare L16 dB
MărimeSM

FUNCTION Protecție pentru față și urechi GPA: ușor și confortabil de purtat

Această combinație de protecție pentru față și urechi oferă utilizatorilor ocazionali și casnici protecție pentru față și urechi care îi protejează eficient în timpul muncii solicitante. Combinația ușoară cu bandă de protecție reglabilă este foarte confortabilă la purtare și poate fi ușor adaptată la forma capului dumneavoastră. Protecția pentru urechi din STIHL FUNCTION GPA constă în apărători pentru urechi care asigură o bună izolare fonică. O vizieră pivotantă din plasă de nailon (poliamidă PA) asigură o bună protecție a feței, facilitând în același timp lucrul flexibil.
Protecția ochilor (ochelari de protecție în conformitate cu cerința de siguranță EN 166) trebuie purtată în plus atunci când se lucrează cu motocoase, ferăstraie de curățare, suflante de frunze, suflante de ceață și mașini de tăiat.
Informații suplimentare:

Cerințe de siguranță: EN 352, EN 1731
Protecția urechilor: SNR 25 (H: 27, M: 22, L: 16).
Vă rugăm să respectați și instrucțiunile de siguranță din manualul de utilizare al sculei electrice STIHL.

sfaturi utile