529,40 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Foarfecă de tăiere gard viu PH 10: întreținere flexibilă și versatilă a gardului viu

Foarfeca de tuns gard viu STIHL PH 10 oferă un suport excelent pentru tăierea materialului, de la materia vegetală moale până la crengi și ramuri lemnoase de la gard viu și arbuști. Mânerele ergonomice din lemn de fag de la trimmerul PH 10 de 54 cm și amortizoarele prietenoase cu articulațiile vă permit să lucrați confortabil și fără efort. Datorită lamelor cu acoperire specială, rezistente la coroziune și cu muchie zimțată, trimmerul pentru gard viu STIHL PH 10 poate fi utilizat eficient și pentru a face față sarcinilor de întreținere a gardului viu pe scară mai mare. Canelurile suplimentare pentru sevă de pe marginile de tăiere asigură scurgerea directă a sucurilor de plante care scapă. De asemenea, puteți reajusta lamele trimmerului în doar câțiva pași simpli, fără unelte. Trimmerul pentru gard viu STIHL PH 10 cântărește doar 1.050 g.

Oferim o gamă de accesorii opționale STIHL pentru a sprijini întreținerea regulată a mașinii dvs. de tuns gard viu. De exemplu, piatra de șlefuit și pilit STIHL vă va permite să mențineți această mașină de tuns gard viu și alte unelte ascuțite.

Foarfece de gard viu

sfaturi utile