499,70 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Foarfecele de grădină FELCO F2: pentru utilizare universală în grădini și parcuri

Foarfecele de grădină STIHL FELCO F2 bypass poate fi folosit pentru a efectua lucrări de tăiere fără efort în timpul întreținerii grădinii, la îngrijirea grădinilor întinse și în zonele de parc. Cu tăietura lor bypass, foarfecele de grădină STIHL F2 este deosebit de potrivit pentru toate creșterile verzi. În timpul tăierii, lamele alunecă una împotriva celeilalte pentru a crea tăieturi netede care nu strivesc tulpinile plantelor.

Datorită acoperirii antiderapante a mânerului, foarfecele de grădină se așează confortabil în mână în timpul utilizării. Le puteți folosi pentru a tăia cu precizie ramuri cu grosimea de până la 25 mm. Foarfecele de grădină STIHL FELCO F2 bypass este ideal și pentru întreținerea trandafirilor și a altor arbuști cu elemente lemnoase. Datorită crestăturii de tăiere a firelor, puteți folosi foarfecele de grădină chiar și pentru a tăia fire subțiri. Amortizoarele capitonate și închizătorul cu o singură mână, pe care îl puteți deschide ușor cu degetul mare, asigură un confort deosebit atunci când folosiți foarfecele de grădină de 22 cm STIHL FELCO F2 bypass. Mânerele forjate asigură o durată de viață lungă pentru foarfecele de grădină STIHL FELCO F2.

Secateur F2

sfaturi utile