36,20 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Duză reglabilă din alamă: Schimbați cu ușurință modelul de pulverizare de la picături mici la un jet puternic de pulverizare

Cu duza STIHL din alamă, reglabilă, puteți schimba cu ușurință modelul de pulverizare al pulverizatorului STIHL de la un con gol la un jet complet, la un unghi de pulverizare de la 0° la 90°. Unghiuri diferite de pulverizare sunt necesare pentru utilizatorii casnici în întreținerea grădinilor sau pentru utilizarea profesională în cultivarea culturilor pe suprafețe mari, în funcție de activitatea pe care o desfășoară. Un model de pulverizare cu con gol, de exemplu, este potrivit pentru aplicațiile de pulverizare în care picăturile mici trebuie distribuite pe o suprafață. Dar atunci când este necesar un jet puternic, puteți lucra cu un model de pulverizare cu jet complet.

Duza reglabilă din alamă STIHL este potrivită pentru STIHL SG 21 până la STIHL SG 71, precum și pentru atomizorul cu acumulator SGA 85.

Adjustable brass nozzle

sfaturi utile