112,30 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Duză de spumă pentru RE 80 până la RE 170 PLUS: Creșteți performanța de curățare cu detergenți de înaltă presiune

Cu ajutorul duzei de spumă STIHL, utilizatorii casnici pretențioși și profesioniștii pot crește performanța de curățare a murdăriei dificile atunci când folosesc aspiratorul electric de înaltă presiune STIHL. Duza de spumă STIHL poate fi conectată la lancea de pulverizare pentru a adăuga detergent la jetul de apă. În funcție de sarcina de curățare, puteți seta direcția și unghiul jetului de pulverizare pe duza de spumă STIHL de la vertical la orizontal.

Puteți regla cu ușurință concentrația de detergent prin intermediul butonului de dozare de pe duza de spumă STIHL. Flaconul cu orificiu mare de umplere este fabricat din plastic semitransparent cu o scală marcată, astfel încât să puteți vedea întotdeauna clar nivelul de umplere. Spuma densă și de lungă durată pulverizată vă permite să curățați eficient. În acest fel, puteți obține rezultate optime cu o manevrare ușoară.

Duza de spumă STIHL este disponibilă în 2 variante și este potrivită pentru următoarele aparate de curățat cu presiune înaltă

Foam nozzle

sfaturi utile