16,60 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Duză de aspirare universală pentru aspiratoare industriale: Pentru curățarea mobilierului și a tapițeriei

Duza de aspirare universală STIHL de 115 mm lățime, fabricată din plastic, oferă o utilizare flexibilă și este potrivită în special pentru curățarea mobilierului, aspirarea locurilor de muncă și, de asemenea, pentru aspirarea dulapurilor și a rafturilor. Tapițeria auto și alte materiale textile pot fi, de asemenea, curățate ușor și temeinic cu peria de scame integrată.

Duza de aspirare universală cu un diametru de racordare de 36 mm este potrivită pentru toate aspiratoarele STIHL pentru suprafeţe umede și uscate și pentru utilizarea profesională în ateliere, servicii de curățenie și industrie.

Duză de aspirare universală, PVC, cu perie

sfaturi utile