270,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Disc de ferăstrău circular WoodCut din metal dur: Pentru perioade lungi de utilizare în lucrări de întreținere a pădurilor

Discul de ferăstrău circular STIHL WoodCut din carbură este unealta ideală  specială pentru lucrări de tăiere și defrișare  a tufișurilor noduroase și trunchiurilor subțiri de copaci. Acest disc de ferăstrău profesional din  carbură  se caracterizează printr-o  durată de viață  mai lungă și prin faptul că este deosebit de rezistent. Astfel, chiar și lucrările forestiere dificile devin mai ușoare și mai eficiente. Discul de ferăstrău STIHL WoodCut este fabricat din oțel, are  32 de dinți  și un  diametru de 225 mm. În combinație cu următoarele motocoase potrivite de la STIHL, puteți tăia bine  trunchiuri subțiri și tufișuri groase: FS 260 C-E, FS 360 C-EM, FS 361 C-EM, FS 410, FS 411, FS 460, FS 461, FS 490, FS 491 C-EM, FS 560 C-EM, FS 561 C-EM Puteți utiliza, de asemenea, discul de ferăstrău circular STIHL WoodCut, pe bază de carbon, pentru motocoasa STIHL FS 510 C-EM (scos din fabricație). Notă:  Pentru siguranța dumneavoastră, puteți utiliza discul de ferăstrău circular WoodCut pe bază de carbon doar cu apărătoarea adecvată STIHL pentru discuri de ferăstrău circular.

și sfaturi utile