124,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

AutoCut C 3-2: Cap de tăiere pentru o curățare precisă

STIHL AutoCut C 3-2 este perfect pentru toate tipurile de lucrări de defrișare. Capul de cosit semiautomat facilitează lucrările pe marginile gazonului și face posibilă cosirea unor suprafețe mari cu ajutorul motocoasei fără a fi nevoie să schimbați unealta. Acest lucru este posibil datorită designului sofisticat al capului de cosit AutoCut C 3-2 cu două fire, cu un diametru al firului de 1,6 mm sau 2 mm. În timpul utilizării, puteți regla automat firul de cosit prin simpla atingere a solului. Astfel, economisiți timp și obțineți rezultate precise pe garduri vii, copaci, trepte și ziduri sau pe suprafețe mari.

Pentru aplicații de cosit la fel de rapide pe cât sunt de eficiente, puteți reumple STIHL AutoCut C 3-2 cu fire de cosit STIHL din exterior, fără a fi nevoie să deschideți carcasa.

Puteți combina AutoCut C 3-2 cu următoarele motocoase de la STIHL:

FSA 30
FSA 57
FSE 52

AutoCut C 3-2

sfaturi utile