140,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Recipient combinat: Combustibil și ulei pentru lanțul de ferăstrău într-un singur recipient

Canistrele combinate STIHL sunt o soluție eficientă dacă lucrați cu motoferăstrăul dvs. pe benzină STIHL pentru perioade lungi de timp. Atât profesioniștii, cât și utilizatorii casnici pot realimenta motoferăstraiele sau pot adăuga ulei din bidonul dublu robust, omologat UN, în orice moment, cu ajutorul orificiului de alimentare furnizat. Datorită închiderilor de siguranță pentru copii, lichidele sunt depozitate în mod corespunzător în canistra combinată STIHL. Canistrele combinate din plastic transparent vă permit să urmăriți în orice moment nivelul de umplere fără a fi nevoie să deschideți capacul. Recomandăm sistemul practic de umplere cu combustibil STIHL și sistemul de umplere cu ulei pentru lanțuri STIHL ca accesorii opționale pentru canistrele combinate, pentru o dozare și reumplere ușoară și curată a combustibilului sau uleiului.

Canistrele combinate sunt disponibile în versiunile standard, profesională și mică. Canistra combinată profesională este echipată cu 2 recipiente suplimentare pentru sistemul de umplere și pentru uneltele dumneavoastră. (Sistemul de umplere și uneltele nu sunt incluse în livrare).

Canistrele combinate STIHL sunt disponibile în următoarele modele și culori:
Mică, pentru 3 litri de combustibil și 1,5 litri de ulei pentru lanț: Portocaliu (nr. de articol 00008810124)
Standard, pentru 5 litri de combustibil și 3 litri de ulei de lanț: Portocaliu (nr. de articol 00008810111) și transparent (nr. de articol 00008810120)
Profesională, pentru 5 litri de combustibil și 3 litri de ulei de lanț: Portocaliu (nr. de articol 00008810120) și transparent (nr. de articol 00008810123)
Informații suplimentare:
Material: plastic

Kombi-Kanister orange (Abb. ähnlich)

sfaturi utile