824,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

DiametruØ 150 mm, 6"

Burghiu elicoidal de plantare: Burghiu special pentru pregătirea pentru noi plantări

Cu ajutorul burghiului elicoidal STIHL ca accesoriu sau piesă de schimb pentru motoburghiul dvs. de pământ, puteți face găuri în sol pentru a semăna noile dvs. plante. Datorită burghiului cilindric special, profesioniștii în grădinărit și amenajări peisagistice, precum și autoritățile locale pot pătrunde fără efort chiar și în solul dur cu ajutorul motoburghiului de pământ STIHL. Astfel, puteți planta noi arbori și arbuști cu mai puțin efort și timp.

Burghiul de plantare, elicoidal STIHL are o lungime de 525 mm și un diametru de 150 mm. Este compatibil cu motoburghiul STIHL BT 131, precum și cu modelele de motoburghiu STIHL BT 106, STIHL BT 106 C, STIHL BT 120 C, STIHL BT 121 și STIHL BT 130, ieşite din fabricaţie.

Șnec de plantare

sfaturi utile