465,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Bare de pulverizare late din alamă: Pulverizare eficientă pe suprafețe cultivate mari

Cu ajutorul barei largi de stropit STIHL, utilizatorii casnici și profesioniștii pot pulveriza rapid și eficient pesticide sau îngrășăminte în aer liber și în grădină cu ajutorul pulverizatorului STIHL, precum și pe suprafețe de cultură de dimensiuni medii. 3 duze cu jet în evantai sunt integrate în bara de stropit STIHL, realizată din alamă robustă. Fiecare duză are un unghi de pulverizare de 80°, permițându-vă să distribuiți pesticidele sau îngrășămintele în mod uniform pe întreaga lățime de lucru. Bara de pulverizare largă STIHL are o lățime de 100 cm.

Aceasta este potrivită pentru pulverizatoarele STIHL SG 51, STIHL SG 71 și pentru atomizorul cu acumulator STIHL SGA 85.

Wide brass spray bar

sfaturi utile