1.477,30 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime456 cm

Ax telescopic de 456 cm pentru ferăstrăul de tăiat PR 40 CT: Pentru tăiere precisă în copaci înalți

Atât în silvicultură, cât și în întreținerea grădinilor și a peisajelor, arborele telescopic STIHL pentru ferăstraie de tăiat este ideal pentru tăierea ramurilor greu accesibile. Arborele telescopic este fabricat din tuburi de aluminiu robuste și ușoare și este reglabil în mod continuu. Puteți utiliza arborele telescopic STIHL de 456 cm cu fierăstrăul telescopic STIHL PR 40 CT. Arborele telescopic are o zonă de prindere cauciucată în secțiunea sa inferioară, care asigură o prindere stabilă și antiderapantă. Arborele pentru ferăstrăul de crengi PR 40 CT are o încuietoare practică cu pârghie de prindere. De asemenea, arborele telescopic STIHL pentru ferăstraie de tăiere permite lucrul precis la arborii înalți în timpul întreținerii arborilor.

Arborele telescopic STIHL pentru ferăstraie de tăiere este potrivit pentru ferăstrăul telescopic STIHL PR 40 CT. Acesta poate fi reglat continuu de la 184 cm la 456 cm în lungime, în mod continuu, iar arborele are o poziție echilibrată pentru sarcini grele. Zona mânerului are, de asemenea, protecție la temperaturi scăzute

sfaturi utile