1.017,70 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Tensiune nominală230 V
Curent nominal2,6 A
Greutate1,3 kg 1)
Puterea consumată0,6 kW
Curent de încărcare12 A

Încărcător rapid AL: Încărcare rapidă și delicată a acumulatorilor STIHL compatibili

Puteți utiliza încărcătorul rapid de acumulatori STIHL AL pentru a vă asigura că pierdeți cât mai puțin timp posibil la încărcarea acumulatorilor. Toți acumulatorii STIHL AK, STIHL AP și STIHL AR pot fi reîncărcați rapid cu încărcătorul rapid de acumulatori STIHL AL. Răcirea activă a bateriilor protejează acumulatorii în timpul încărcării. Afișajul stării de funcționare utilizează un LED pentru a indica cât de departe a progresat procesul de încărcare.

Încărcătorul rapid de acumulatori STIHL AL, ușor și compact, are o tensiune nominală de 36 V și funcționează cu curenți de încărcare corespunzători pentru timpi de încărcare foarte rapizi. Încărcătorul rapid STIHL cu înfășurare practică a cablului poate fi atașat și de perete.

sfaturi utile