STIHL® TIMBERSPORTS®

Competitiile

Competiţiile STIHL®TIMBERSPORTS® reprezintă o serie de concursuri internaţionale ale tăietorilor de lemne. Sportul tăietorilor de lemne îşi are rădăcinile în Canada, Australia, Noua Zeelandă şi SUA. În trecut, competiţiile de tăiere a lemnului aveau loc între forestieri pentru a stabili cel mai bun dintre ei la nivel local. De-a lungul timpului aceste „încercări de forţă" s-au transformat într-o competiţie desfăşurată la un nivel atletic înalt.
Timbersports - lexique - les series
În anul 1985 ANDREAS STIHL AG&Co.KG a lansat competiţiile STIHL®TIMBERSPORTS®, sub forma unei serii de concursuri, în SUA. Competiţiile STIHL Timbersports s-au impus acum drept unele de primă clasă în sportul tăietorilor de lemne. Competiţia are loc la nivel naţional şi internaţional. În Europa Competiţiile STIHL®TIMBERSPORTS® au debutat începând cu 2001. De acum campionatele naţionale care se defăşoară în anumite ţări europene şi însuşi Campionatul European, sunt bine stabilite şi organizate. Din 2005 Campionatul mondial STIHL TIMBERSPORTS aduce faţă în faţă pe cei mai buni atleţi ai lumii în sportul tăietorilor de lemne.

Evenimentele

Spectaculozitate, acţiune şi distracţie antrenantă sunt toate reunite în cadrul demonstraţiilor STIHL®TIMBERSPORTS®. Aceste evenimente, care sunt o replică a competiţiilor tăietorilor de lemne, au loc tot timpul anului. Experimentaţi fascinaţia curajului sportiv cu toporul, joagărul şi motoferăstrăul, dovedite de atleţi competitivi şi echipe de demonstaţii provenind din întreaga Europă. Aceasta este o ocazie pentru cei entuziaşti să pună mâna pe un motoferăstrău alături de atleţi şi să-şi taie propria rondea.
Timbersports - Les shows

Competiţiile promovează sportul

Oricine doreşte să se bucure de distracţia oferită de competiţiile STIHL®TIMBERSPORTS® îşi poate pune la încercare propriile abilităţi în mânuirea toporului, joagărului şi motoferăstrăului. Începătorii pot lua parte la sesiuni de pregătire sau tabere de pregătire în Europa la date diferite pe parcursul anului.
Timbersports - lexique - les series pour débutants