9.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Presiunea de lucru220 bar
Presiune maximă250 bar
Debit de apă minim1050 l/h
Debit de apă maxim1130 l/h
Temperatura maximă de admisie a apei60 °C

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 462 PLUS: performanță maximă pentru construcții, agricultură și municipalități

Profesioniștii care lucrează în agricultură, silvicultură, autorități locale și industria construcțiilor vor beneficia de performanțele puternice de curățare ale spălătorului cu înaltă presiune STIHL RE 462 PLUS, cu o presiune maximă de 250 bar. Datorită funcției de oprire întârziată a motorului, ciclurile de pornire și oprire a motorului sunt reduse, pentru a prelungi durata de viață a sistemului de pompare a motorului. Această durabilitate este susținută și de capul de pompă din alamă și de pistoanele cu manșoane ceramice solide. Acest spălător cu înaltă presiune necesită o conexiune de înaltă tensiune. Puteți regla presiunea de lucru și volumul de apă la STIHL RE 462 PLUS cu ajutorul manometrului integrat pentru reglarea presiunii și volumului. Cele două rezervoare de detergent ale utilajului permit o curățare flexibilă cu diferiți aditivi, prin simpla apăsare a unui buton. Dispozitivul de pulverizare profesional reduce forțele de recul ale jetului de apă și sprijină lucrul fără efort în timpul perioadelor mai lungi de utilizare. În plus, puteți utiliza funcția de reglare a presiunii și a cantității de pe pistolul de pulverizare pentru intervale scurte. Cupla cu eliberare rapidă vă permite să schimbați rapid lancea de pulverizare sau accesoriile. Datorită celei de-a doua lance de pulverizare cu duză rotativă montată în prealabil, puteți comuta rapid între duza cu jet în evantai și duza rotativă cu jet punctiform puternic. Cupla rapidă antirăsucire de pe pistolul de stropit previne îndoirea furtunului de înaltă presiune de 20 m de oțel ranforsat, în timp ce curățați cu STIHL RE 462 PLUS. Tamburul de furtun cu dispozitiv de înfășurare permite manevrarea ușoară a furtunului de înaltă presiune. Bara de împingere rabatabilă facilitează transportul ușor al STIHL RE 462 PLUS. Funcția de fixare rapidă a cablului de alimentare vă permite să blocați cablul în siguranță. Oferim o gamă de accesorii adecvate pentru spălătoarele cu înaltă presiune, cum ar fi peria de spălare rotativă pe care o puteți utiliza pentru a efectua diverse alte operaţiuni de curățare.
RE 462 PLUS

sfaturi utile