Alege direct produsul: Tocător de grădină cu motor pe benzină

GH 370 S

Tocător puternic pe benzină pentru crengi

Generalităţi

Tocătorul STIHL pe benzină GH 370 S este un expert dovedit în mărunțirea crengilor ușor mai groase atât rapid cât și eficient. Unitatea de tăiere Multi Cut 370 mărunțește rapid bucățile de arbori și gard viu de esenţă tare în resturi mărunte. Lamele se rotesc cu viteze de până la 3.000 rpm pentru a se asigura că la sfârșit rămân doar tocături fine. Acționat de un motor puternic pe benzină, tocătorul de grădină poate aborda ramuri de până la 45 mm grosime. Chiar și ramurile cu lăstari laterali sunt ușor de introdus în tocătorul de lemn prin canalul de alimentare larg și înclinat. GH 370 S funcționează independent de sursa de alimentare și, prin urmare, este ideal pentru lucrul pe terenuri extinse sau îndepărtate. De asemenea, oferă o bună mobilitate în scopuri de transport. Două roți de transport, un șasiu larg și mânere fac ca acest tocător de grădină să fie ușor de manevrat.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

GH 370 S

Date tehnice

Date tehnice Values
Greutate kg 42
Greutate Max. crengi mm up to 45
Incertitudine KpA [dB(A)] dB(A) 3
Unealtă de tăiere Multi-Cut 370

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Echipare

GH 370 S

Dotare de serie

 • Multi Cut 370 cutting system
  Multi Cut 370 cutting system

  The Multi Cut 370 cutting system on the STIHL petrol shredder is a powerful blade unit. It consists of two reversible blades and a central guide cone. The geometry of the blade disc ensures the rapid self-feeding of branches and twigs.

 • Integrated tool
  Integrated tool

  On this STIHL shredder, the tool used for maintenance operations is stored in a compartment on the housing. For example, it is therefore possible to change a blade on the garden shredder quickly and autonomously.

 • Wide chassis
  Wide chassis

  The wide chassis ensures good stability of the STIHL garden shredder during operation and facilitates transport of the machine.

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
International 03.09.2020