3.990,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Forță de suflare35 N 1)
Greutate10,9 kg
Viteza maximă a aerului88 m/s
Debit de aer1550 m³/h
Nivelul presiunii sonore101 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Suflantă pe benzină postabilă BR 700: utilizare profesională pentru curățarea eficientă a suprafețelor mari de frunze și resturi de copaci

Suflanta pe benzină, extrem de puternică STIHL BR 700 permite  profesioniștilor în întreținerea grădinilor și peisajelor, precum și lucrătorilor municipali să îndepărteze eficient frunzele, resturile tăiate de gazon, resturile de gard viu și gunoiul  de pe suprafețe mari. Motorul STIHL 4-MIX®  oferă o putere mare a motorului. Suflanta portabilă în spate STIHL BR 700 dispune de un  mâner multifuncțional, folosit cu o singură mână, care vă permite să acționați toate comenzile cu ușurință și fiabilitate. Acesta este amplasat pe tubul suflantei, a cărui lungime poate fi reglată rapid.  Lungimea tubului suflantei este variabilă și poate fi reglată la înălțimea dumneavoastră sau în funcție de lucrarea de curățare pe care o aveți de îndeplinit. De asemenea, puteți ajusta  poziția mânerului fără a fi nevoie să folosiți unelte . Maneta de  blocare a accelerației cu buton de oprire  vă permite să blocați puterea motorului la orice setare dorită.  Puteți opri suflanta printr-o simplă apăsare de buton, după care BR 700 este imediat gata să pornească din nou. Pentru lucrări pe suprafețe mari, aproape de sol, este posibil să înlocuiți  duza rotundă standard  cu o duză plată curbată opțională. Opţional, recomandat pentru perioade lungi de utilizare cu o duză curbată, pote fi montat ulterior mânerul tip ghidon. Acesta facilitează munca de eliminare a frunzelor  prin distribuirea forțelor de recul între ambele brațe. Grație curelelor de umăr foarte largi, a  căptușelii aerisite a părţii din spate, precum și a centurii de șold a sistemului de transport convenabil, puteți purta confortabil în spate suflanta pe benzină BR 700, chiar și în timpul perioadelor mai lungi de utilizare.
BR 700

sfaturi utile