2.849,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree63 cm³
Conținutul recipientului14 dm³
Greutate12,8 kg
Nivelul presiunii sonore101 dB(A) 1)
Nivelul puterii sonore110 dB(A) 1)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Atomizor pe benzină SR 450: un utilaj cu rază de acțiune extinsă, universal, pentru îngrijirea plantelor

Atomizorul cu rucsac STIHL SR 450 oferă pomicultorilor, viticultorilor și fermierilor o rază lungă de acțiune atunci când pulverizează lichide, granule sau semințe, facilitând îngrijirea eficientă a plantelor. Atomizorul SR 450 este cel mai performant utilaj din gamă, acesta putând dispersa atât substanţe lichide cât şi solide, prin simpla întoarcere a rezervorului, fără unelte. STIHL SR 450 cântărește 12,8 kg și este ușor de transportat pe spate datorită sistemului de transport confortabil. Motorul STIHL 2-MIX  și supapa de alimentare cu agent de pulverizare pot fi acționate cu o singură mână cu ajutorul mânerului multifuncțional. Sistemul de dozare convenabil este situat direct sub mânerul de comandă. Datorită STIHL ElastoStart puteți porni motorul atomizorului pe benzină STIHL SR 450 cu ușurință și fără efort. Atunci când motorul este rece, logica simplă de pornire cu comandă de starter unică și pompă de combustibil manuală susțin o pornire rapidă. Cele trei deflectoare standard conic, de deviaşie şi dublă deviaţie vă permit să reglați forma și direcția jetului de pulverizare. Rezervorul de agent de pulverizare transparent are o capacitate de 14 l de agent de pulverizare și poate fi reumplut fără greutate prin intermediul orificiului mare de umplere. Colierul de protecție de pe recipient asigură faptul că perna spătarului este protejată împotriva vărsării lichidelor. Sistemul anti-vibrații STIHL vă protejează mușchii și articulațiile în timp ce pulverizați. Sistemul de filtrare a aerului al atomizorului pe benzină STIHL SR 450 cu filtru de hârtie plisată asigură intervale lungi de întreținere. Oferim o gamă de accesorii opționale pentru atomizoare, cum ar fi kitul de atașare a pompei de presiune STIHL, care vă va permite să obțineți o cantitate de aplicare constantă în orice poziție a lancei de pulverizare - indiferent de diferența de înălțime dintre duză și nivelul din recipient. Presiunea mai mare permite, de asemenea, generarea unui abur de pulverizare mai fin. Setul de accesorii pentru pompă de presiune poate fi utilizat pentru lichide doar cu utilajul STIHL SR 450.
SR 450

sfaturi utile