2.699,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree63 cm³
Conținutul recipientului14 dm³
Greutate12,2 kg
Nivelul presiunii sonore99 dB(A) 1)
Nivelul puterii sonore109 dB(A) 1)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Atomizor pe benzină SR 430: rază de acțiune foarte mare pentru suprafețe mai mari

Atomizorul pe benzină STIHL SR 430 oferă pomicultorilor, viticultorilor și fermierilor o gamă de pulverizare deosebit de mare pentru pulverizarea lichidelor. Atomizorul cu rucsac are un design compact, cântărește 12,2 kg și este prevăzut cu un sistem de transport confortabil cu o placă pentru spate, pe care sunt montate mai multe perne suplimentare. Puteți acționa motorul STIHL 2-MIX și supapa pentru alimentarea cu agent de pulverizare cu o singură mână, folosind  mânerul multifuncțional. Motorul poate fi pornit rapid la rece datorită logicii simple de pornire cu control unic al starterului și pompă manuală de combustibil, asigurându-vă că puteți trece la treabă fără întârziere. Atomizorul STIHL SR 430 este, de asemenea, echipat cu STIHL ElastoStart. Acest lucru facilitează și mai mult procesul de pornire prin amortizarea oricăror vârfuri de forță pe mânerul starterului. Agentul de pulverizare este dozat în fluxul de aer prin intermediul unei supape aflate între recipient și duză, iar acest flux de aer agită frunzișul, astfel încât pot fi tratate părțile inferioare ale frunzelor de până la 2,5 m înălțime. Cele trei deflectoare con, de deviere și de dublă deviere furnizate standard vă permit să reglați forma și direcția jetului de pulverizare astfel încât lichidele să ajungă în locul dorit, într-un mod țintit. Puteți umple rezervorul transparent de agent de pulverizare cu 14 l de agent de pulverizare fără dificultăţi, prin intermediul unui orificiu mare de umplere. Datorită colierului de protecție, scurgerile nu intră în contact cu suportul pentru spătar. Sistemul anti-vibrații  STIHL vă protejează mușchii și articulațiile în timpul lucrului. Sistemul de filtrare a aerului cu filtru de hârtie plisată de pe atomizorul pe benzină STIHL SR 430 protejează motorul, asigurând  intervale de service lungi. Puteți, de asemenea, să echipați ulterior pulverizatorul STIHL SR 430 cu setul de accesorii pentru pompă de presiune STIHL pentru a obține o cantitate de aplicare constantă și fiabilă pentru fiecare poziție a lancei de pulverizare. Acest lucru se datorează faptului că accesoriile practice pentru atomizoare asigură o foarte bună amestecare a lichidului prin circulație constantă. Presiunea mai mare permite, de asemenea, o pulverizare mai fină. Tubul de extensie STIHL este de asemenea disponibil ca accesoriu opțional, permițându-vă să personalizați atomizorul STIHL SR 430 pentru cerințe speciale.

sfaturi utile