1.799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree27 cm³
Putere0,8 kW
Greutate4,3 kg
Nivelul presiunii sonore96 dB(A) 1)
Nivelul puterii sonore107 dB(A) 1)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

KM 56 RC-E pe benzină: Motor combinat cu greutate redusă pentru o gamă largă de lucrări în casă, curte și grădină

Motorul combinat STIHL KM 56 RC-E pe benzină este un utilaj ce poate fi utilizat cu o varietate de unelte combinate din sistemul combinat STIHL KM. KM 56 RC-E este conceput în principal pentru utilizatorii privați care doresc să folosească un singur motor pentru a finaliza  lucrările din jurul casei, curții și grădinii. Motorul combinat KM 56 RC-E se bazează pe motorul economic STIHL 2-MIX. Acestaeste echipat cu STIHL ErgoStart, care asigură un proces de pornire fără probleme și garantează o pornire fără efort. Sistemul de aprindere  electronică asigură  funcționarea fără probleme a motorului și reduce emisiile de gaze de eșapament. După o pauză în timpul lucrului, motorul poate fi repornit imediat datorită  butonului de oprire. Mânerul ergonomic rotund, vă sprijină atunci când lucrați  în spații restrânse, în timp ce hamul căptușit asigură confort în timp ce lucrați. Datorită cuplării rapide practice cu șurub de prindere de pe STIHL KM 56 RC-E, puteți schimba rapid uneltele și înlocui accesoriul motocoasa STIHL FS-KM cu accesoriul freză pentru sol STIHL BF-KM, de exemplu. Datorită arborelui său detașabil, motorul combinat poate fi demontat pentru a economisi spațiu în timpul transportului sau depozitării. Motorul STIHL KM 56 RC-E nu poate fi utilizat cu capul de tăiere rotativ STIHL RG-KM.
KM 56 RC-E

sfaturi utile