2.279,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină30-35 cm
Cilindree32 cm³
Putere1,4 kW
Greutate3,3 kg 1)
Raport putere/greutate2,4 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 194 T motoferăstrău pe benzină: pentru o întreținere eficientă a copacilor cu tăieturi precise

Motoferăstrăul pe benzină STIHL MS 194 T este un ferăstrău de pomicultură puternic, profesional, care este la fel de impresionant pentru întreținerea coroanelor, precum și în îndepărtarea lemnului mort. Specialiștii în întreținerea copacilor pot efectua lucrări de întreținere în mod eficient cu acest motoferăstrău pe benzină. Designul compact al motoferăstrăului STIHL MS 194 T și greutatea sa redusă vă permit să lucrați eficient chiar și în spații restrânse. Motorul puternic STIHL 2-MIX  asigură  performanțe ridicate de tăiere cu un consum redus de combustibil. Lanțul STIHL 1/4'' PM3 permite tăieri fine și lucrări precise. Sistemul STIHL Ematic susține, de asemenea, alimentarea direcționată a uleiului către șină și lanț, ceea ce înseamnă că puteți lucra eficient, economisind în același timp uleiul. Un cârlig practic, rabatabil, este utilizat pentru  atașarea cablului de suspensie  la coborârea motoferăstrăului și pentru fixarea acestuia. Beneficiile extinse ale acestui motoferăstrău includ  sistemul anti-vibrații STIHL, care minimizează vibrațiile de la motor și ale utilajului, protejând astfel mușchii și articulațiile. AVERTISMENT: Acest motoferăstrău este destinat doar specialiștilor instruiți în întreținerea copacilor. Utilizarea acestui utilaj fără o pregătire adecvată poate duce la vătămări grave.

sfaturi utile