3.859,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Lungime șină40 cm
Cilindree64 cm³
Putere3,2 kW
Greutate6,2 kg 1)
Raport putere/greutate1,9 kg/kW

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

MS 391 motoferăstrău pe benzină MS 391: puternic și multifuncțional

O pompă de ulei cu livrare controlată pentru livrarea de ulei în funcție de cerere. Acest lucru înseamnă că lubrifierea poate fi optimizată  pentru accesorii de tăiere foarte lungi sau lemn foarte uscat , iar  consumul de ulei poate fi redus în alte cazuri. Sistemul STIHL Ematic se asigură că fiecare picătură de ulei ajunge exact în locurile în care este necesar, într-un mod țintit. Sistemul prealabil de separare elimină particulele grosiere de murdărie, diminuând presiunea asupra filtrului în sine. De asemenea, vă puteți echipa ulterior MS 391 cu un filtru de aer HD2, modernizându-l astfel cu un sistem de filtrare a aerului cu durată lungă de viață. Acest lucru vă va permite să lucrați  semnificativ mai mult timp fără întrerupere  și să reduceți numărul de curățări ale filtrelor necesare.
MS 391

sfaturi utile