2.799,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree31 cm³
Putere1,05 kW
Greutate5,8 kg 1)
Nivelul presiunii sonore96 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore95 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

FS 111 motocoasă robustă şi puternică

Motocoasa STIHL FS 111 este utilajul ideal pentru profesioniștii în întreținerea grădinilor și a spaţiilor verzi, care doresc să se ocupe eficient de  lucrările de cosit. Puternicul motor STIHL 4-MIX® facilitează cositul pajiștilor mari cu iarbă tare, în timp ce unitatea cu emisii reduse impresionează prin puterea excepțională a motorului și transmite cuplul său ridicat la dispozitivul de tăiere prin intermediul unui arbore de transmisie rigid. Un  volum deosebit de mare al rezervorului  permite, de asemenea, o durată de funcționare deosebit de lungă și, ca atare, permite o funcționare eficientă.   Mânerul ergonomic al motocoasei  sprijină o mișcare naturală de cosire și  vă permite să tundeți suprafețe mai mari deosebit de eficient. Operarea este mai ușoară datorită  mânerului multifuncțional, folosit cu o singură mână. Butonul de  oprire  înseamnă că puteți porni utilajul după o pauză, fără a fi nevoie să activați vreun întrerupător, astfel încât să puteți continua să lucrați imediat. Pentru a vă proteja mușchii și articulațiile, motocoasa pe benzină STIHL FS 111 este echipată cu sistemul anti-vibrații  STIHL. În plus, cureaua de umăr  dublă  furnizată, standard, ajută la distribuirea mai uniformă a greutății pe corp și oferă suport, în special pentru perioade lungi de utilizare.
FS 111

sfaturi utile