3.099,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree36 cm³
Putere1,4 kW
Greutate5,8 kg 1)
Nivelul presiunii sonore98 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore97 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

FS 131 motocoasă pe benzină: puternică, pentru perioade lungi de utilizare

Motocoasa puternică STIHL FS 131 este o alegere câștigătoare pentru  profesioniștii în întreținerea peisagistică. Motorul puternic STIHL 4-MIX® oferă suficientă putere pentru a lucra pe suprafețe cu iarbă tare. Unitatea cu emisii reduse oferă o putere impresionantă a motorului și își transmite cuplul ridicat la dispozitivul de tăiere prin intermediul unui arbore de transmisie rigid. Motocoasa pe benzină STIHL FS 131 este echipată cu  un ghidon ergonomic, care  asigură faptul că puteți lucra  pe suprafețe mari cât mai eficient posibil  și susține o mișcare naturală de cosire. Mânerul multifuncțional, care poate fi folosit cu o singură mână  vă permite să accesați rapid și ușor toate funcțiile esențiale. În cazul în care doriți să faceți o pauză în timpul lucrului și să reluați mai târziu, butonul integrat  de oprire  înseamnă că puteți reporni motocoasa și continua să lucrați direct, fără să activați niciun întrerupător. Această motocoasă este echipată cu sistemul anti-vibrații  STIHL  pentru a vă proteja mușchii și articulațiile, în special în timpul perioadelor mai lungi de utilizare. De asemenea, hamul de umăr  dublu  furnizat în mod standard vă ajută să distribuiți greutatea dispozitivului mai uniform pe corp. STIHL FS 131 cu benzină este echipat cu un  filtru de aer care are o durată îndelungată de viață,  astfel încât trebuie să petreceți un timp minim pentru întreținere. Acest lucru permite intervale lungi între schimburile de filtre și vă asigură că vă puteți bucura de perioade mai lungi de utilizare neîntreruptă, permițându-vă să tundeți chiar și suprafețe mai mari fără efort și deosebit de eficient.
FS 131

sfaturi utile