749,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Reglarea înălțimii de secționare5 settings (central)
Suprafața gazonuluipînă la 300 m²
Lățime de tăiere33 cm
Înălțime de secționare25 - 60 mm
Volum coș de captare a ierbii30 l

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mașină de tuns iarba electrică RME 235: Pentru peluze mici

Mașina de tuns iarba electrică STIHL RME 235, compactă și ușoară, cu o lățime de tăiere de 33 cm, este ideală pentru utilizarea în zonele sensibile la zgomot din apropierea locuințelor. Designul său simplu și robust, cu o greutate totală de numai 13 kg, o face foarte mobilă. Pentru a vă tunde gazonul uniform, puteți seta înălțimea optimă cu ajutorul funcției centrale de reglare a înălțimii de tăiere, care oferă cinci setări de la 25 mm la 65 mm. Indicatorul integrat al nivelului de umplere vă arată când este timpul să goliți cutia de colectare a ierbii de 30 de litri. Mânerul rabatabil poate fi reglat la două înălțimi diferite, ceea ce facilitează lucrul cu mașina de tuns iarba și depozitarea acesteia. Mașina este echipată cu mânere practice de transport, permițându-vă să transportați rapid și ușor mașina electrică de tuns iarba RME 235. Caracteristica detensionării cablului asigură faptul că ștecherul nu este deconectat atunci când trageți de cablu.
RME 235

sfaturi utile