Alege direct produsul: Maşini de tuns iarba pentru suprafeţe medii si mari de gazon

RM 655 V

Mașină de tuns iarba pe benzină confortabilă, cu funcție 3 în 1

Generalităţi

Mașina de tuns iarba STIHL RM 655 V este un utilaj cu adevărat versatil. Cu o lățime de tăiere de 53 cm și autopropulsie Vario, această mașină de tuns iarba este o alegere bună atunci când vine vorba de o lucrare confortabilă și eficientă pe gazon de mari dimensiuni. Viteza motorului puternic rămâne constantă, chiar și în timpul modificărilor vitezei de propulsie. Alte caracteristici includ reglarea centrală în şapte trepte a înălțimii de tăiere, care este reglabilă de la 25 la 85 mm și asigură un model precis de tăiere. Ghidonul reglabil mono-confort al RM 655 V, asigură tunderea ergonomică a gazonului și manevrarea ușoară a coşului de colectare. Acesta are un volum de 70 litri și semnalează momentul ideal pentru golire prin intermediul indicatorului de nivel. Per total, mașina de tuns iarbă pe benzină RM 655 V este un partener puternic care vă sprijină în mod sigur în timpul lucrărilor de grădinărit.

VersiuniDe la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Date tehnice

RM 655 V

Date tehnice

Date tehnice Value
Lăţime de tăiere cm 53
Nivel de putere acustică garantat LWAd [dB(A)] dB(A) 98
Suprafeţe de gazon m² up to 2.500
Înălţime de tăiere mm 25-85
Factor de incertitudine KpA [dB(A)] dB(A) 2
Coş colector de iarbă l 70
Greutate kg 46

De la ţară la ţară pot exista diferenţe la gama de produse şi informaţiile despre acestea. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări cu privire tehnică, echipare, preţuri şi ofertă de accesorii.

Lucrari

Manuale de utilizare şi documentaţie cu informaţii de siguranţă

Languages Date Link
manual icon International 25.01.2023