O echipă extraordinară în serviciul dumneavoastră

STIHL şi distribuitorii

STIHL şi distribuitorii Un service bun înseamnă un service personal. De aceea produsele STIHL sunt disponibile numai la distribuitori STIHL autorizaţi şi calificaţi. Distribuitorul dvs. autorizat este singurul capabil să vă ofere sfaturi competente, un serviciu pentru clienţi profesionist şi o atenţie totală în orice privinţă.   La distribuitorul dvs. autorizat STIHL sunteţi pe mâini bune. Acesta vă oferă sfaturi competente la alegerea utilajului potrivit, indicaţii preţioase pentru o utilizare corectă şi un service profesional. Motoutilajul dvs. STIHL continuă astfel să vă ofere o plăcere desăvârşită la utilizare. Clienţii beneficiază de următoarele:

Sfaturi de încredere

Sfaturi de încredere

Fie că este vorba de utilizări profesioniste în pădure sau de activităţi mai mici în grădină, distribuitorul dvs. STIHL autorizat are pregătit pentru dvs. utilajul optim pentru orice sarcină. De asemenea, acesta vă oferă desigur sfaturi utile şi recomandări pentru o utilizare corectă şi în siguranţă a motoneltelor dvs. Vă puteţi baza pe distribuitorul dvs. STIHL autorizat. Acesta chiar ştie despre ce e vorba.

Familiarizarea corectă cu utilajul

Familiarizarea corectă cu utilajul

Dorim ca produsele STIHL pe care le achiziţionaţi să vă ofere mulţi ani de plăcere. Şi aici intervin distribuitorii STIHL autorizaţi, care pregătesc orice utilaj pentru prima utilizare, la cerere, şi vă oferă sfaturi utile şi practice pentru o utilizare economică şi îndelungată.

Service competent

Service competent

Calitatea STIHL a ajuns deja aproape proverbială. De aceea, clienţii noştri se aşteaptă la o fiabilitate şi o durată de viaţă maxime din partea utilajelor lor, chiar şi în condiţii extreme. Aceste aşteptări nu pot fi îndeplinite decât dacă utilajele sunt întreţinute în mod corespunzător. Distribuitorul dvs. ştie tot ce trebuie despre întreţinere şi va face tot ce este necesar pentru ca utilajul dvs. să continue să vă bucure pentru mulţi ani.

Piese de schimb şi accesorii originale

Piese de schimb şi accesorii originale

Fiabilitatea maximă, chiar şi la solicitări extreme, este o realitate la motouneltele STIHL. Dacă totuşi cedează ceva la utilajul dumneavoastră, serviciul pentru clienţi STIHL are la dispoziţie piese de schimb originale STIHL, care contribuie în mod decisiv la performanţa, siguranţa şi durata de viaţă a motouneltei dvs. STIHL.