1.299,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Turație20000 rot/min
Presiunea de lucru110 bar
Presiune maximă150 bar 1)
Debit de apă minim350 l/h
Debit de apă maxim450 l/h

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Spălător cu înaltă presiune RE 100 PLUS CONTROL: Robust și extrem de practic datorită tamburului pentru furtun integrat

Spălătorul cu înaltă presiune STIHL RE 100 PLUS CONTROL este potrivit pentru  curățarea eficientă în jurul casei. Spălătorul cu înaltă presiune RE 100 PLUS CONTROL de la STIHL are o funcție  CONTROL cu reglare a presiunii prin apăsarea unui buton și afișaj LED  direct pe pistolul de înaltă presiune. După stabilirea conexiunii dintre unitatea radio și spălătorul cu înaltă presiune, puteți seta  presiunea dorită direct pe pistolul de înaltă presiune prin simpla apăsare a unui buton. Nivelul de presiune selectat  este indicat de un LED. Acest lucru înseamnă că puteți adapta presiunea maximă de 150 bar  la operaţiunea pe care o realizaţi pentru curățarea în jurul casei și în grădină, precum și pentru curățarea vehiculelor private. Presiunea de lucru pentru o curățare eficientă este generată de o  pompă robustă de înaltă presiune din aluminiu. Diferitele duze cu STIHL RE 100 PLUS CONTROL permit  curățarea eficientă a diferitelor suprafețe. STIHL RE 100 PLUS CONTROL este echipat cu o duză  3 în 1 pe lancea de stropit. Puteți selecta duza rotativă, duza cu jet evantai sau duza pentru agenți de curățare prin simpla răsucire. Nu este nevoie să atașați și să scoateți duzele individuale. Cu ajutorul duzei pentru agentul de curățare, puteți adăuga agent de curățare din rezervorul integrat de 500 ml la jetul de apă, după cum este necesar. Cuplul cu eliberare rapidă,  anti-răsucire, de pe pistolul de înaltă presiune asigură  faptul că furtunul de înaltă presiune nu se răsucește în timpul curățării. Tamburul de furtun integrat cu ghidaj pentru furtun permite manipularea comodă și depozitarea cu economie de spațiu a furtunului de înaltă presiune de 7 m. Poziţia de staţionare este utilizată pentru a depozita lancea de înaltă presiune pe spălătorul sub presiune în timpul unei pauze de lucru sau la sfârșitul curățării. Spălătorul electric cu înaltă presiune STIHL RE 100 PLUS CONTROL este echipat cu un mâner de transport și roți de transport integrate pentru  transport convenabil  până la următoarea locație de utilizare. Cu ajutorul accesoriilor  opționale, cum ar fi setul de  curățare a vehiculelor, puteți, de asemenea, să vă curățați vehiculul și să vă adaptați utilajul STIHL RE 100 PLUS CONTROL la lucrări de curățare specifice.
RE 100 PLUS CONTROL

sfaturi utile