1.199,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree27,2 cm³
Putere0,75 kW
Greutate4,9 kg 1)
Nivelul presiunii sonore95 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore94 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă pe benzină FS 55: taie eficient suprafețe mai mari de iarbă

Motocoasa STIHL FS 55 este potrivită pentru  proprietarii exigenți de grădini și vă permite să  tăiați eficient suprafețe mari. Motorul puternic STIHL 2-MIX  al acestei motocoase pe benzină, este economic în utilizare. STIHL FS 55 este echipat cu  STIHL ElastoStart  pentru a facilita pornirea motocoasei. Acesta amortizează vârfurile de sarcină, protejând astfel mușchii și articulațiile. Mânerul multifuncțional, folosit cu o singură mână  înseamnă că puteți ajunge la toate elementele de control ale motorului cu o singură mână, pentru a facilita operarea utilajului și, prin urmare, munca dumneavoastră. Motocoasa STIHL FS 55 cu motor pe benzină este dotată cu un ghidon robust. Mânerul ergonomic  facilitează o mișcare naturală de cosire, susținând cosirea eficientă a suprafețelor mai mari. Atunci când folosiți această motocoasă pe benzină perioade mai lungi de lucru, chinga furnizată în mod standard asigură o mai bună distribuție a greutății, astfel încât munca dvs. să fie finalizată cu mai multă ușurință. Această motocoasă este echipată cu cuţit 230-2 de tuns iarba, în configurație standard. Cu această motocoasă, lucrările de cosit se efectuează eficient și rapid. De asemenea, puteți folosi și alte dispozitive de tăiere, dacă doriți să tundeți vegetaţie diferită.

și sfaturi utile