5.149,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree46 cm³
Putere2,2 kW
Greutate8,8 kg 1)
Nivelul presiunii sonore101 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore101 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Motocoasă pe benzină FS 461 C-EM L: Tijă lungă pentru o muncă deosebit de confortabilă și ergonomică

Cu o  lungime a arborelui de 185 cm, motocoasa de defrișat pe benzină STIHL FS 461 C-EM L este ideală pentru a sprijini profesioniștii înalți în întreținerea peisajului, agricultură și operațiuni municipale. Acest lucru înseamnă că puteți face față chiar și operațiunilor de cosit prelungite pe terenuri dificile  în mod ergonomic și cu o rază de acțiune mai mare, de exemplu, atunci când răriți și curățați iarba tare, încâlcită și tufișurile.  Motocoasa de defrișat pe benzină STIHL FS 461 C-EM L vă sprijină eficient în  lucrările solicitante de cosit pe suprafețe mari. Grație motorului extrem de puternic, dar economic STIHL 2-MIX  și a  diametrului deosebit de mare al cercului de cosit de 520 mm  puteți finaliza mai rapid sarcinile viitoare. Chiar și  pornirea  este mai ușoară, deoarece motocoasa pe benzină STIHL ErgoStart.  STIHL M-Tronic 3.0 oferă o performanță optimă a motorului și o turație maximă constantă a motorului. Ghidonul  ergonomic contribuie la un nivel ridicat de confort de utilizare cu STIHL FS 461 C-EM L, susținând o mișcare naturală de cosire atunci când se cosește cu motocoasa. În același timp,  elementul inovator al mânerului ADVANCE Grip  oferă o  experiență de lucru extrem de ergonomică și intuitivă. Pentru perioade lungi de utilizare, hamul universal STIHL ADVANCE PLUS livrat standard facilitează și mai mult lucrul cu motocoasa STIHL FS 461 C-EM L. Sistemul anti-vibrații  STIHL  detensionează mușchii și articulațiile prin reducerea vibrațiilor în timpul lucrului. Mânerul multifuncțional, folosit cu o singură mână  vă ușurează, de asemenea, munca, deoarece funcţiile pot fi accesate cu o singură mână. Datorită  butonului de oprire, puteți relua lucrul rapid și fără comutare după o pauză. Puteți echipa STIHL FS 461 C-EM L pe benzină cu  diverse dispozitive tăietoare, cum ar fi cuţit de tăiat iarba, cuţit tocător, de mărunțire, disc de ferăstrău circular sau diverse alte capete de cosit. Motocoasa FS 411 C-EM este dotată în mod standard cu cuțitul pentru mărăciniș STIHL 300-3. Motocoasa FS 461 C-EM L este echipată cu o apărătoare mare de cosire pentru a vă proteja de resturile de tăiere și pietrele mici, volante.

sfaturi utile