3.999,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Cilindree42 cm³
Putere2 kW
Greutate7,8 kg 1)
Nivelul presiunii sonore100 dB(A) 2)
Nivelul presiunii sonore99 dB(A) 2)

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mai mult confort în timpul operațiunilor lungi de cosire cu motocoasa pe benzină FS 261 C-E

Motocoasa pe benzină STIHL FS 261 C-E sprijină  profesioniștii în întreținerea peisajului, horticultură și agricultură, foarte eficient în diferite tipuri de lucrări. Cercul de cosit  foarte mare, de 520 mm  este ideal pentru operațiuni complexe de cosire la scară largă și pentru întreținerea standurilor tinere. Motorul cu cuplul mare STIHL 2-MIX  combină performanța mare cu un consum economic.  STIHL ErgoStart  face ca pornirea STIHL FS 261 C-E să fie foarte comodă. Pentru a porni motorul este suficientă o singură tragere lină și uniformă. Această motocoasă STIHL este furnizată cu cuțitul cu perie STIHL 300-3  ca dotare standard, care poate fi folosit pentru îndepărtarea cu precizie a  mărăcinișului, gardurilor vii spinoase și a ierbii dure. Ghidonul ergonomic (mâner de cosit)  susține o mișcare naturală de cosire. Acest lucru vă permite să tundeți  chiar și suprafețe mai mari, foarte eficient și fără efort. Mânerul multifuncțional, folosit cu o singură mână  vă permite să controlați motorul cu o singură mână. Butonul  de oprire  face posibilă reluarea rapidă a lucrului după o pauză, fără comutare suplimentară. Priza de diagnosticare permite dealerului dvs. local să acceseze informații despre designul echipamentului, durata de viață a acumulatorului și instrucțiuni de reparare și întreținere pentru STIHL FS 261 C-E. Sistemul  STIHL anti-vibrații  vă scutește mușchii și articulațiile. Există, de asemenea, opțiunea de a echipa STIHL FS 261 C-E  cu alte dispozitive tăietoare, cum ar fi cuţit de tăiat iarba, cuţit tocător, de mărunțire, disc de ferăstrău circular sau diverse alte capete de cosit. Apărătoarea mare de cosire asigură o protecție îmbunătățită împotriva resturilor volante de tăiere și a pietrelor mici. Hamul dublu de umăr furnizat în mod standard oferă un sprijin suplimentar, în special pentru perioade mai lungi de utilizare, distribuind greutatea motocoasei STIHL FS 261 C-E în mod egal pe corp. Motocoasa STIHL FS 261 C-E a primit marca de calitate KWF-Profi de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Comitetul pentru lucrări forestiere și tehnologie forestieră).

sfaturi utile