4.299,00 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

Suprafața gazonuluipînă la 2000 m²
Lățime de tăiere48 cm
Înălțime de secționare25 - 85 mm
Reglarea înălțimii de secționare7-fach (zentral)
Volum coș de captare a ierbii70 l

Dotare și funcție

Figurile reprezintă exemple de fotografii. Aspectul și aplicarea efectivă a caracteristicilor dotării la produs pot – cu aceeași funcționalitate – să difere de reprezentările grafice.

Mașină de tuns iarba pe benzină RM 650 T: robustă și fiabilă cu tracțiune pe roți cu o singură viteză pentru o tundere eficientă

Mașina de tuns iarbă pe benzină STIHL RM 650 T este ideală pentru a tunde  eficient peluzele  mai mari  în grădina proprie. Mașina de tuns iarba pe benzină este potrivită pentru grădini mari de până la 2,000 m2. Tracțiunea pe roți cu o singură viteză  vă permite să progresați rapid la cosit. STIHL RM 650 T impresionează prin fabricarea de înaltă calitate și prin tot ceea ce are nevoie un adevărat utilaj multifuncțional: carcasa durabilă din aluminiu și un motor fiabil cu sistem de pornire ușoară, rulmenți cu bile etanșe și bare de protecție integrate, precum și un cuţit cu multiple muchii de tăiere. Cu o lățime de  tăiere de 48 cm și o reglare centrală a înălțimii de tăiere, lucrarea dvs. va fi rapidă și reglată în mod ideal la suprafața respectivă. Kitul opțional de blocare vă ajută să îmbunătățiți modul în care sunt prinse firele de iarbă tăiate, în condiții dificile de gazon. Mulcirea  este, de asemenea, posibilă cu această mașină de tuns iarba, datorită inserției de mulcire incluse. Mânerul ergonomic confortabil, cu mâner foarte fin sporește confortul în timp ce lucrați. Coşul de colectare a ierbii, rabatabil, de 70 de litri permite intervale lungi de cosire. Indicatorul integrat de nivel de umplere vă arată când trebuie să goliți coşul de colectare.
RM 650 T

sfaturi utile