320,60 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Unealtă multifuncțională: Ideal pentru reglarea carburatorului, instalarea bujiilor și mici lucrări de întreținere

Cu gama sa largă de funcții, unealta multifuncțională STIHL este potrivită atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru profesioniști. O sculă combinată cu soclu care include 2 lățimi, de 19 mm și 13 mm sau 19 mm și 16 mm, poate fi utilizată pentru a slăbi bujii sau pentru a slăbi și strânge piulițele de pe un capac de pinion. Cu ajutorul șurubelniței plate de 3,5 mm puteți regla cu ușurință carburatorul motoferăstrăului dumneavoastră STIHL. De asemenea, o puteți folosi pentru a îndepărta rapid reziduurile de ulei și murdărie din canelura barei de ghidare, astfel încât motoferăstrăul dvs. să continue să funcționeze fără probleme. Șurubelnița Torx TX 27 inclusă în unealta multifuncțională STIHL, precum și unealta pentru bujii, facilitează îndepărtarea și instalarea ușoară a bujiilor și alte sarcini de întreținere a motoferăstrăului.

Datorită carcasei robuste din plastic, scula multifuncțională STIHL este complet protejată împotriva influențelor externe atunci când este pliată. De asemenea, este inclusă o geantă practică din nailon cu bucla pentru centură. Acest asistent multifuncțional este întotdeauna la îndemână

MultiTool

și sfaturi utile