452,20 RON
Toate prețurile includ 19% TVA.
Selectați articolul
Vă rugăm să contactați magazinul specializat STIHL
Verifică disponibilitatea şi cumpără acest produs din magazinele autorizate STIHL. *preţul recomandat de producător (PRP) este o recomandare a producătorului cu privire la preţul de revânzare a produselor, pe care o transmite în mod oficial către revânzători. PRP-ul este un simplu preţ recomandat de revânzare, afişat pe pagina de produs, care nu afectează politica comercială a distribuitorilor. Politica de preţ a fiecărui partener este stabilită independent de fiecare distribuitor autorizat STIHL.

Detalii tehnice

MărimeL,M,S,XL,XXL
Fermoare de ventilareNein
Regular FitJa
Slim FitNein
Numărul de buzunare la piept1

FUNCTION Jachetă universală: Respirabil și confortabil de purtat

Cu o proporție mare de portocaliu de înaltă vizibilitate, jacheta forestieră STIHL FUNCTION Universal vă oferă o vizibilitate bună atunci când lucrați cu drujbele STIHL. Această jachetă respirabilă și ușoară a fost concepută special pentru utilizatorii începători și ocazionali. Jacheta STIHL FUNCTION Universal are o croială regulată și este foarte confortabil de purtat. Geaca robustă FUNCTION Universal de la STIHL este echipată cu material de întărire pe umeri și coate. Purtarea confortabilă este susținută de materialul de ventilație din coate și de materialul ușor elastic de pe umeri și spate. Această jachetă are un buzunar cu fermoar pe piept pentru depozitarea în siguranță a unui smartphone, de exemplu. Există, de asemenea, 2 buzunare laterale suplimentare integrate.

Jacheta forestieră STIHL FUNCTION Universal se poate spăla la mașină la 60°C.

Informații suplimentare:

Compoziția materialului din țesătura exterioară: antracit/portocaliu de înaltă vizibilitate (100% poliester), negru (65% poliester, 35% bumbac).
Culoare disponibilă: tricolor (antracit/portocaliu de înaltă vizibilitate/negru)
Mărimi disponibile: S-XXL
Puteți găsi mai multe informații despre mărimile individuale în tabelul nostru de mărimi.
 

Jacheta STIHL FUNCTION Universal a primit marca de calitate KWF Standard de la Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V. (Consiliul consultativ pentru silvicultură și tehnologie forestieră

FUNCTION universal jacket

sfaturi utile